Dubinsko pranje nameštaja

stolice
Servis za čišćenje EXTRA CLEAN vam nudi profesionalnu uslugu pranja nameštaja od svih vrsta materijala.
Usluge čišćenja koje pružamo obuhvataju dubinsko pranje nameštaja od mebla i kože (ili eko kože), troseda, dvoseda, fotelja, ugaone garniture, madraca, dušeka, francuskog ležaja, dormeo prostirki, trpezarijskih i kompjuterskih stolica, taburea.

Pranje vršimo uz upotrebu profesionalnih mašina i najkvalitetnijih sredstava za pranje.
Garantujemo kvalitet za pružene usluge tako da svaka reklamacija dolazi u obzir.
Proces pranja nameštaja od mebla podrazumeva:

Proces sušenja traje od 12 do 15 časova. Mnogi koji se bave sličnim poslom kao mi obećavaju brzo sušenje nameštaja, navodno par sati, ali ne treba puno razmisliti da bi shvatili da nakvašene površine ne mogu da se osuše tako brzo. Nemojte dozvoliti da vas lažu, nema brzog sušenja nakon dubiskog pranja nameštaja. Mi smo iskreni jer želimo da zadržimo vaše poverenje, jer ipak je to najvažnije kako zbog buduće saradnje tako i zbog vaše preporuke.

Dubinsko pranje Novi Sad

Za naše mušterije spremni smo da damo savete kako bi vaš dom bio čist i mirišljav - Dubinsko pranje Novi Sad
Redovno perite podove u vašem domu budući da su oni često prekriveni prljavštinom koju donosimo preko obuće, pogotovo ako imamo kućne ljubimce.
Higijena je veoma važna ako želite da vaš dom bude čist i zdrav. Jedna od veoma bitnih stvari je Dubinsko pranje nameštaja.
Pored redovne higijene vašeg doma Dubinsko pranje Novi Sad će vam omogućiti da boravite na čistom i mirišljavom nameštaju.
Mnoge mušterije traže dubinsko pranje i kažu nam kako njihov nameštaja treba samo da se osveži, ali tek kad počnemo da radimo dubinsko čišćenje Novi Sad vidimo koliko prašine i drugih prljavština ostaje u vodi.
Svi redovno peremo garderobu koju svakodnevno nosimo, ali smatramo da nameštaj koji koristimo svaki dan i to po više sati dnevno ne zahteva dubinsko pranje.
Pogotovo je neophodno dubinsko pranje dušeka budući da na njemu spavamo svaki dan, koji često bude pun prašine i grinja.
Kućni ljubimci nam često prave dosta posla tako da neke mušterije posećujemo više puta godišnje.
Naš savet je da redovno usisavate vaš nameštaj u šta spadaju: ugaone garniture, sve vrste troseda, dvoseda, fotelje, stolica, dušeka. Zapravo sve vrste mebla je poželjno redovno usisavati.
Ako imate fleke na nameštaju naš savet je da ne perete fleku sami jer tako prljavštinu samo sabijate još dublje i širite fleku. Ako imate isflekan nameštaj nazovite nas i poručite uslugu Dubinko pranje Novi Sad.
Dubinsko pranje je poželjno raditi dva puta godišnje.

Best Wordpress Gallery Plugin

Uverite se u kvalitet naših usluga!

Kontaktirajte nas