Q?

Kako očistiti nameštaj od mebl-štofa?

A.

Ako vam se nešto prolilo po nameštaju onda je najbolje da prvo uzmete krpu i osušite taj deo koliko možete, zatim uzmete običaj sapun za veš koji nema izbeljivač u sebi, tada malo natrljate sapun na fleku i lagano istrljate blagom četkom, tada uzmete suvu krpu i obrišete deo koji ste nasapunali i tada uzmete krpu natopljenu vodom i njom prebrišete taj deo, a tada uzmete suvu krpu da osušite koliko možete i tada bi trebalo da ste rešili problem.

Ako kojim slučajem fleka nije uklonjena ili ostane trag sušenja nazovite nas i mi ćemo doći da operemo vaš nameštaj.

Q?

Kako održavati kožnu garnituru?

A.

Miris i čistoća u kući najviše zavisi od čistoće pre svega tepiha, zavesa, kao i mebl-štofa. Tepihe ćete najlakše održavate u tepih-servisu, gde se peru dubinski i mašinski.

Q?

Koliko se dugo suši enterijer automobila nakon pranja?

A.

Prosečno vreme sušenja enterijera kao prvo zavisi od vremenskih uslova, tako da kada je sunčano možete očekivati da će biti suvo za 5 do 6 sati, a ako nije sunčano onda nekih 12 do 24 sata. Kada je kišno vreme najbolje je ne prati vozilo dubinski, jer vlažnost vazduha otežava sušenje, ali ako već morate da perete onda je najbolje da se suši negde gde je nadkriveno i naravno da bar prozori budu otvoreni da vlaga može da izlazi.

Postoji još jedan način da bi vaše vozilo bilo brže suvo kada su vremenski uslovi nepovoljni, a to je da ostavite vaš automobil da radi u mestu i da mu grejanje bude uključeno na maksimum, neka radi nekih 30 min do 60 min, i znatno će uticati na vreme sušenja vašeg automobila i smanjiti mogućnost da se vozilo usmrdi.

Patosnice ni slučajno ne stavljati dok pod ne bude skroz suv jer će se u suprotnom 100% pod usmrdeti.